Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Sälja kontorsmöbler

Kontorsmöbler > Sälja kontorsmöbler

Kasta inte dina gamla kontorsmöbler på tippen utan satsa istället på att sälja dem. Det finns många nystartade företag som efterfrågar begagnad kontorsutrustning.

Omsättningen för begagnade kontorsmöbler är enorm. Du som vill sälja dina gamla kontorsmöbler bör först och främst satsa på att sälja utan mellanhänder – om du säljer till en butik eller återförsäljare får du i regel sämre betalt.

Prova först att sälja via Tradera eller Blocket under ”kontorsmöbler säljes”. Köparen kommer då själv och hämtar möblerna. Ifall du väljer att sälja till en återförsäljare av begagnade möbler måste du själv stå för transportkostnaderna till handlaren, vilket kan vara besvärligt om du vill sälja ett större parti. Men satsa alltid först och främst på att sälja dina gamla kontorsmöbler – släng dem inte.

Köper och hyr ut begagnade kontorsmöbler

Företaget Rönnqvist & Möblers koncept är exempelvis att köpa överblivna kontorsmöbler och sedan hyra ut dem till företag. De betalar i regel bra för gamla möbler, men möblerna måste naturligtvis vara i gott skick eftersom de ska hyras ut senare. Istället för att använda möbler slängs på soptippen, köper företaget dem och hyr ut eller säljer till andra företag. Om du har ett större parti kontorsmöbler till salu kan du prova med att kontakta nämnda företag – eller varför inte helt enkelt ”låna” deras affärsidé?

Genom att byta tankesätt: att betrakta ”skräp” som något bra - kan nya affärsidéer komma till stånd.

Kontorsmöbler
Sälja kontorsmöbler © Kontorsmöbler - Kontakt