Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Kontorsstolar

Kontorsmöbler > Kontorsstolar

Kontorsstolar måste först och främst vara ergonomiska. Tänk på att de bör ha vissa elementära funktioner så att de kan ställas in efter din kroppsstorlek.

Kontorsstolar

Det finns många saker att tänka på vid köp av kontorsstol – det gäller oavsett om du köper nya eller begagnade kontorsstolar. Den viktigaste egenskapen hos en kontorsstol är att den ger dig stöd medan du arbetar – den måste alltså vara ergonomisk.

Vad utmärker ergonomiska arbetsstolar?

Kontorsstolar har en rad funktioner som höjer din komfort. Billiga arbetsstolar från IKEA och Jysk har i regel färre funktioner än dyrare kontorsstolar från Kinnarps. Att vara medveten om dessa funktioner kan vara en stor hjälp vid valet av stol. Nedan finns en lista med de vanligaste funktionerna hos kontorsstolar:

Komfort viktigare än design

I menyn till vänster kan du läsa om olika återförsäljare av kontorsmöbler – däribland kontorsstolar – I Stockholm, Göteborg och Malmö. Prioritera begagnade ergonomiska kontorsstolar framför nya - men obekväma – varianter. Billiga kontorrstolar behöver inte vara dåliga, men provsitt alltid stolen en längre stund – särskilt om priset är lågt. Några märken som tillverkar ergonomiska och snygga kontorsstolar: Håg, Stokke, Mattila, Edsbyn, Kinnarps och EFG. Sist men inte minst – prioritera en komfortabel och funktionell kontorsstol framför design.

Kontorsmöbler
Kontorsstolar © Kontorsmöbler - Kontakt