Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Kontorsmöbler Stockholm

Kontorsmöbler > Kontorsmöbler Stockholm

Stockholmsregionen erbjuder mängder av nya och begagnade kontorsmöbler. Loppmarknader är billiga för den som letar enstaka exemplar. Vill du köpa nytt finns det fler återförsäljare än bara IKEA och Jysk.

Stockholm med sin dryga miljon invånare har ett rikt utbud av återförsäljare av nya och begagnade kontorsmöbler. För den som vill undvika IKEA och Jysk kan följande butiker rekommenderas:

Lite dyrare är Engboms Network Solution AB, men priserna är ändå att betrakta som humana för etablerade företag. Anderssons kontorsinredning AB är en butik som säljer både nya och begagnade kontorsmöbler – den är belägen på Virkesvägen i Stockholm. Återförsäljare av begagnade kontorsmöbler finns likaså gott om i Stockholm. Den som vill köpa beg kontorsmöbler riktigt billigt bör främst satsa på konkursförsäljningar. Kolla i Lokaldelen när och var sådana äger rum – och var på plats i god tid för att få en överblick över utbudet. För den som inte orkar hålla koll på konkursförsäljningar finns det naturligtvis en del fasta återförsäljare av begagnade kontorsmöbler i Stockholm. BAFAB kontorsmöbler är specialiserade på begagnat och levererar möbler över hela landet – förutsatt att du köper för en viss summa. BAFAB erbjuder bl.a. följande produkter:

Loppmarknader brukar i regel erbjuda kontorsmöbler till absolut lägsta pris. Nackdelen med loppmarknader är emellertid att man enbart kan köpa enstaka möbler och sällan hela kontorsuppsättningar med identiska möbler till 10-20 kontor.

Kontorsmöbler
Kontorsmöbler Stockholm © Kontorsmöbler - Kontakt