Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Kontorsmöbler skrivbord

Kontorsmöbler > Kontorsmöbler skrivbord

Satsa företrädesvis på skrivbord av hög kvalitet, som är reglerbara i höjdled. Riktigt billiga skrivbord kan bli dyra i längden just för att de måste bytas ut ofta.

Kontorsmöbler skrivbord
Funktionellt skrivbord med goda förvarings- och avlastningsutrymmen.

Ett skrivbord för kontoret ska ta lite plats i anspråk, samtidigt som ergonomin inte får bli undermålig. På skrivbordet ska det finnas utrymme för såväl pappersarbete som plats för en arbetsdator. Du som står i begrepp att köpa skrivbord till kontoret bör särskilt tänka på följande:

Billiga skrivbord ofta dåliga

Riktigt billiga skrivbord blir ofta dyra – inte minst eftersom de måste bytas ut oftare än skrivbord av hög kvalitet. Billiga skrivbord från t.ex. IKEA är sällan reglerbara i höjdled, varför de inte passar alla människokroppar. I så fall är det bättre att satsa på begagnade skrivbord från seriösa tillverkare som Kinnarps eller Edsbyn; dessa är anpassade för att fungera även på avancerade kontor. Nackdelen med begagnade skrivbord är emellertid att de inte är moderna beträffande form och design. Det minimalistiska modet – som fortfarande gäller som ledstjärna – förespråkar nämligen svarta eller vita skrivbord. Äldre skrivbord är ofta tillverkade av trävirke.

Kontorsmöbler
Kontorsmöbler skrivbord © Kontorsmöbler - Kontakt