Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Kontorsmöbler Malmö

Kontorsmöbler > Kontorsmöbler Malmö

Malmö har ett rikt utbud av kontorsmöbler, men det är värt att jämföra priser i hela Skåne - avstånden är korta och vägnätet välutvecklat inom länet.

Malmö har ett attraktivt läge nära Köpenhamn och kontinenten, vilket under senare år har lett till att stora, multinationella företag har etablerat både huvudkontor och filialer i Malmö. Marknaden för kontorsmöbler har därför vuxit märkbart i Malmö – men den är ännu inte fullt lika utvecklad som i Stockholm och Göteborg.

Malmö erbjuder ett rikt utbud av såväl nya som billiga begagnade kontorsmöbler. Gula sidorna listar bl.a. följande återförsäljare av nya och begagnade kontorsmöbler:

De företag som inte specialiserat sig på enskilda märken saluför i regel både nytt och begagnat. Beg kontorsmöbler kan du även hitta på loppmarknader – i Skåne finns många loppmarknader ute på landsbygden utanför Malmö (dessa äger särskilt rum under sensommaren och på hösten). Du som vill köpa nya kontorsmöbler i Malmö kan köpa kända märken som Kinnarps, EFG, och Edsbyn hos märkenas egna återförsäljare. Personalen är således specialister på de egna märkena och kan komma med värdefulla råd och tips.

Den kända kedjan BAFAB har emellertid ingen butik i Malmö. Däremot finns flera intressanta butiker med kontorsmöbler i grannstäderna Lund och Helsingborg. Att köra sträckan Malmö – Helsingborg tar t.ex. 25 minuter och Lund–Malmö kan du – med lite tur – avklara på knappa 10 min.

Kontorsmöbler
Kontorsmöbler Malmö © Kontorsmöbler - Kontakt