Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Kinnarps kontorsmöbler

Kontorsmöbler > Kinnarps kontorsmöbler

Möbeltillverkaren Kinnarps erbjuder helhetslösningar för de flesta kontor. Möbler och tillbehör kan köpas hos en och samma återförsäljare. Priset är – liksom kvaliteten – högre än hos t.ex. IKEA.

Möbeltillverkaren Kinnarps har en hel del prisvärda möbler att tillgå. Du som vill komma över Kinnarps möbler extra billigt bör närvara vid en lagerförsäljning.

Kinnarps möbler från Skaraborg är i utlandet känt som ”Kinnaprs office furniture”, ”Kinnarps of Sweden”, eller ”Kinnarps Interior”. Företaget säljer bl.a. följande kontorsmöbler:

Utbud och prislista för Kinnarps kontorsmöbler kan i sin helhet ses på kinnarps.se.

Arbetsstolar som Kinnarps 9000 och 8000 och 6000 är reglerbara i höjdled med knapp, vilket gör stolen lätthanterlig och bekväm. En av fördelarna med Kinnarps stolar – men även med övriga möbler - är att det finns många tillbehör att köpa. Skulle en möbel gå sönder finns det också reservdelar – man behöver alltså inte köpa en helt ny kontorsmöbel.

Huvudvarumärket, Kinnarps, står för högkvalitativa inredningslösningar med fokus på kontor och arbetsplatser. Företaget grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och har sedan dess varit framgångsrikt inom möbeltillverkning.

Kinnarps AB är vidare Sveriges största inredningstillverkare för kontor. Företaget erbjuder hjälp för dig som ska inreda större företagslokaler. Hos Kinnarps finns både möbler, mattor, textilier och till och med belysning – du kan således köpa både tillbehör och möbler hos en och samma återförsäljare.

Kontorsmöbler
Kinnarps kontorsmöbler © Kontorsmöbler - Kontakt