Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

EFG kontorsmöbler

Kontorsmöbler > EFG kontorsmöbler

EFG kontorsmöbler är en av landets största förmedlare av möbler och tillbehör för kontor och konferens. Företaget har butiker i hela landet – från Skåne i Söder till Lappland i norr.

EFG kontorsmöbler AB – där de första tre bokstäverna står för European Furniture Group – är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsmöbler. Sortimentet omfattar alla typer av möbler – bland annat arbetsbord, skärmväggar, förvaringsmöbler och kontorsstolar. Bland kontorsstolarna säljer man huvudsakligen de egna modellerna EFG Teamspirit och EFG Splice, liksom märkena Savo (norsk tillverkare av kontorsstolar som ingår i koncernen) och Bondo.

EFG och övriga varumärken

Vad gäller övriga varumärken förmedlar EFG bland annat möbler och kontorstillbehör från tillverkare som Glimåkra, Jörgensen, Blå Station och Luxo. Däremot kan man inte köpa kända kontorsmöbler från Kinnarps och Edsbyn via EFG:s märkesbutiker. Förteckningen över EFG:s återförsäljare i Sverige finns för övrigt på hemsidan efg.se. Notera att företaget bara har tre egna märkesbutiker i Göteborg, Växjö och Tranås. I övrigt säljs EFG:s produkter via kedjor som Workzone och Kontex.

Stort utbud av kvalitetsmöbler

En klar fördel med EFG är att företaget tillhandahåller ett stort utbud av kvalitetsmöbler inom alla kategorier. Eftersom man från företagets håll är väl bevandrad inom domänen kontorsmöbler, gör EFG varken avkall på ergonomi, komfort eller design. En annan fördel med EFG kontorsmöbler är att antalet återförsäljare är jämnt fördelade över landet. Även du som bor i nordligaste Sverige kan köpa möbler från EFG, exempelvis på Kontex i Boden eller Gällivare.

Kontorsmöbler
EFG kontorsmöbler © Kontorsmöbler - Kontakt