Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Edsbyn kontorsmöbler

Kontorsmöbler > Edsbyn kontorsmöbler

Edsbyn tillverkar idag möbler för kontor och företag. Om du är ute efter pinnstolar och skidor kan du dock fortfarande hitta fina exemplar på Blocket.

Året var 1899 då Lars Petterson startade en liten fabrik utanför Luleå som senare skulle bli en av landets främsta möbeltillverkare. I början var Edsbyverken kända för sina fina pinnstolar och skidor. De senare var till och med berömda världen över – särskilt under Stenmarks tid.

Numera är företaget helt och hållet inriktat på att tillverka ergonomiska kontorsmöbler. Man kan idag man mäta sig väl med tillverkare som Kinnarps, Mattila och EFG. Edsbyns kontorsmöbler är högkvalitativa och i utbudet ingår både höj- och sänkbara bord och arbetsstolar. Edsbyn tillverkar bl.a. följande produkter för kontoret (utbudet i sin helhet finns tillgängligt på företagets hemsida):

Skidor på Blocket

Hur ser det då ut på skidfronten idag? Ja, är du ute efter skidor från Edsbyn kan du säkert komma över ett par fina exemplar på Blocket. Edsbyn förknippas nämligen idag uteslutande med kontorsmöbler, vilket knappast är något att förundra sig över. Vem minns t.ex. att mobiljätten Nokia en gång i tiden främst tillverkade högkvalitativa gummistövlar och TV-apparater?

Kontorsmöbler
Edsbyn kontorsmöbler © Kontorsmöbler - Kontakt