Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Datorbord

Kontorsmöbler > Datorbord

Ett datorbord måste ha viss basutrustning för att underlätta din arbetssituation. Datorbord för stationära datorer avviker från bord för laptop. Välj därför bord utifrån datortyp.

Datorbord

Du som köper ett datorbord bör först och främst ta reda på om bordet är anpassat för bärbara eller stationära datorer. Datorbordet måste i vilket fall som helst vara höj- och sänkbart. Ett datorbord för stationära datorer är utrustat med en ”hylla” för monitorn – den ska nämligen hamna i ögonhöjd. Datorbord för laptop har inte någon utdragsskiva för tangentbord och mus – det senare är ett måste om du vill har ett bord för stationära datorer. Vill du satsa på ett ordentligt datorbord måste det ha följande:

Datorbord kan köpas för hörn eller plan vägg och köper du ett litet datorbord har det oftast hjul. De flesta små datorbord är i ek eller stål och kostar från 1000 kr och uppåt. De billigaste datorborden hittar du på IKEA och Jysk.

Kinnarps erbjuder fina kontorsmöbler, men priserna är högre än hos IKEA och Jysk. Du som bor i Skaraborg kan dock passa på att uppsöka Kinnarps fabrik och möjligtvis komma över ett datorbord till halva priset. 


Kontorsmöbler
Datorbord © Kontorsmöbler - Kontakt