Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Billiga kontorsmöbler

Kontorsmöbler > Billiga kontorsmöbler

Stora loppmarknader kan verkligen vara en fyndgruva för dig som är ute efter billiga kontorsmöbler. Du kan – med lite tur – komma över hela uppsättningar ergonomiskt utformade möbler.

De största sortimenten kontorsmöbler hittar du konstigt nog på loppmarknader, konkursutförsäljningar, när företag flyttar samt när företag byter ut hela sitt gamla sortiment - alltså på alla andra ställen än i butikerna. Följaktligen finns det ett omättat utbud av billiga, begagnade kontorsmöbler. Vill du hitta kontorsmöbler verkligen billigt ska du besöka en loppmarknad en timme innan stängningsdags. Då väntar ofta en lastbil på att transportera bort restprodukterna - dvs. det som loppmarknaden inte lyckats sälja - till soptippen. I bästa fall kan du själv erbjuda dig att transportera bort "skiten" och till och med få betalt för din insats! Förvisso får du inte välja kvalitet och färg på möblerna när du fyndar på loppis, men å andra sidan kan du få ett helt lastbilsflak nästan gratis. Stora loppmarknader i Stockholm, Malmö och Göteborg erbjuder flera olika märken av kontorsmöbler, t.ex. Kinnarps, NKR (EFG), TUA, Ikea, Edsbyn, Horreds, Round Office, Gärsnäs. När större fotbollsföreningar har loppmarknader kan man hitta kontrosstolar, bord och lagerhyllor av alla möjliga storlekar. Du kan till och med hitta höj- och sänkbara bord, stolar och bekväma arbetsstolar av hög kvalitet. Dessutom kan du hitta billiga OH-apparater, whiteboard och ofta fullt funktionell arkivförvaring.

Nackdelen med loppmarknader är att du inte kan välja dina kontorsmöbler i samma utsträckning som i en butik, där du vid behov kan beställa möbler av en viss typ och färg. Du är inte heller alltid garanterad det du är ute efter på en loppmarknad - du får ta eller inte ta det som erbjuds. Du kan inte heller anpassa valet av kontorsmöbler till ditt kontor - men varför inte göra tvärt om? Anpassa kontoret till dina nyinskaffade kontorsmöbler istället! Ofta kan slutresultatet av en spontan inredning bli hur lyckat som helst!

Kontorsmöbler
Billiga kontorsmöbler © Kontorsmöbler - Kontakt