Kontorsmöbler Allt om kontorsmöbler

Begagnade kontorsmöbler

Kontorsmöbler > Begagnade kontorsmöbler

Att investera i begagnade kontorsmöbler är – liksom leasing - ett bra sätt att frigöra pengar till annat. Men det finns också nackdelar med begagnade kontorsmöbler.

Begagnade kontorsmöbler

Begagnade kontorsmöbler kan främst köpas i olika butiker i städer som Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Jönköping, Borås och Solna. Marknaden för begagnade kontorsmöbler är stor, men det finns både fördelar och nackdelar med gamla möbler.

Fördelar med begagnade kontorsmöbler

Priset. Genom att köpa kontorsmöbler begagnat sparar du i regel mer än hälften av detaljhandelspriset. Du måste visserligen leta efter rätt produkt, vilket kräver en liten arbetsinsats.

Tillgängligheten. Om en produkt som används på ditt företag slutar tillverkas och det inte längre säljs nya reservdelar, kan du köpa begagnade reservdelar billigt istället för att byta ut hela produkten mot en ny.

Nackdelar med begagnade kontorsmöbler

Osäkert köp. Eftersom möblerna har ägts tidigare får du inga garantier på en begagnad produkt. Detta innebär att du måste bekosta alla service- och reparationskostnader i framtiden. 


Ökad risk. Även om möbeln verkar vara i gott skick, kan det finnas underliggande fel som inte framgår vid en ytlig inspektion. 


  Slitage. En begagnad kontorsmöbel har redan använts, vilket innebär att det kan finnas skador som förstör utseendet på produkten. Detta bör inte påverka funktionaliteten hos möbeln, men om ditt kontor används vid kundbesök vill du kanske inte demonstrera repad eller skadad utrustning för kunderna.

Kontorsmöbler
Begagnade kontorsmöbler © Kontorsmöbler - Kontakt